ActionAid Vietnam tuyển Cán bộ hỗ trợ dự án

Thứ tư - 25/09/2013 00:58
Tổ Chức Hành Động Viện Trợ Cho Việt Nam (Actionaid Vietnam) cần tuyển 01 cán bộ hỗ trợ dự án làm việc tại Hà Nội và thường xuyên đi công tác theo yêu cầu.

Hạn cuối nộp hồ sơ: 06/10/2013.

Thông tin chi tiết như sau:

ActionAid is an international development agency whose aim is to fight poverty worldwide. Founded in the United Kingdom in 1972, for over 30 years, we have been growing and expanding to where we are today – helping the poorest and most excluded people in 47 countries in Africa, Asia and the Americas in securing their rights and eradicating poverty.

In Vietnam, ActionAid operates in 20 provinces in mountainous and remote regions, including urban areas of Ho Chi Minh City, Hanoi and Hai Phong since 1989 in the fields of education, women’s rights, disaster preparedness, climate change, governance and food rights.

ActionAid International Vietnam (AAV) is seeking to recruit well-qualified and experienced Vietnamese individual for the following position:

01 Project Support Officer (Policy & Campaigns), based in Hanoi Office with travel to the fields

Contract details: Fixed term contract of two years (extendable)

Expected salary range: From 13,657,000 VND to 14,923,000 VND/month (and other benefits)

Details of job description.

Starting date: As soon as possible

Written application in English, stating why you are suitable for the post, together withfull curriculum vitae certified, copies of available degrees should be sent by 6th October 2013 to:

ActionAid International Vietnam,

Attn.: Human Resources & Organizational Development Department (HR-OD),

2nd Floor, 14-16 Ham Long Street

HEAC Building, Hoan Kiem District, Hanoi

E-mail: job.aav@actionaid.org

Subject: Application for Project Support Officer (Policy & Campaigns) – Hanoi post – 2013

Only short-listed candidates will be contacted. Applications will not be returned.

AAV is an equal opportunity employer.